Dynamische Meditatie: nu weer elke dag

Nu weer de dynamic meditation

Eindelijk … Los van de laptop

Dynamische meditatie kan je meer support geven dan je vermoedt.
Het hakt er namelijk wel in om in korte tijd 3 websites te vernieuwen. Niet dat ik het zo gepDynamische meditatieland had, want dan zou ik vermoedelijk toch wel anders hebben gedaan.
Maar van het een kwam het ander. Als je ziet wat er op het gebied van websites maken veranderd is, alleen al in een paar jaar tijd, blijf je je constant verbazen.
Er is in feite al zoveel voorgeprogrammeerd bij de nieuwe formats. Dus, als je een beetje handigheid ontwikkeld, opstaan er gewoon de mooiste overzichtelijke websites, compleet met schuif-foto’s, sliders genaamd.
En dat mooie en verzorgde werkt verslavend. Want als je een website getransformeerd hebt, kun je het bij de volgende niet laten.
Bovendien heb ik een uitstekende coach hiervoor. Ik ken haar al jaren en we werkten altijd al uitstekend, op vergelijkbaar gebied, samen. Het is een bloeiende coöperatie. Met weinig woorden brengen we samen tot stand wat we willen. We hebben veel waardering voor elkaars inbreng.
Enfin, ik zat de laatste weken dus vastgelijmd op mijn stoel en met mijn vaste attribuut, mijn laptop, op schoot. Wel heb ik daar een anti-stralingsdekentjes tussen liggen, tussen mij en de laptop.
Het kan toch niet goed zijn dat je ongelimiteerd aan deze straling blootgesteld wordt, lijkt mij en is ook aangetoond.
Omdat ik ’t werk zo graag allemaal mooi in orde wilde hebben, zat ik de hele dag aan de websites te werken. Er moest van alles overgezet worden van de vorige versies die in een ander format gemaakt waren. Maar deze info moest ook een update krijgen. Omdat er meer op 1 pagina kon, ging ik ook pagina’s samenvoegen… maar de inhoud moest wel goed op elkaar aansluiten. Er zaten dus nogal wat haken en ogen aan en het was dus een kwestie van voortdurend alert zijn.

Bij drukte: juist tijd nemen voor de Dynamische meditatie

Dynamische meditatieMijn ochtend dynamische meditatie schoot er steeds meer bij in. Dom natuurlijk, want als je erbij mediteert, kun je het laptop werk veel beter aan.

Inmiddels is het dus af en na aardig wat slaap ingehaalde hebben, vanochtend heel vroeg weer lekker de dynamic gedaan. Diep en stevig door de neus in en uit ademen op krachtige drum muziek. Regelmatig dien je je ritme daarbij te veranderen…anders is de kans groot dat het een automatisme wordt. En daarvan raak je niet dieper in jezelf.
Dan de fase van ‘freak out’ en die gebeurt thuis alleen met het lichaam. Dat kun je heel goed ontladen en dat is ook heel ontspannend. De derde fase is je nieuwe energie activeren door je heupen naar voren te zwaaien,Dynamische meditatie armen in de lucht en hoe-hoe-hoe roepen. De 4e fase is stilstaan en alles wat je hiervoor deed rustig zijn werk in je laten doen. De laatste fase is een feestelijke openingsdans van de dag. Die kun je zo uitbundig of sereen doen zoals je zelf wilt.
Heerlijk zo’n begin van de dag! De hele dag profiteer je ervan omdat je geen dips in de dag kent. Van harte aan te bevelen! Voor de cursussen meditatie die ik geef, gecombineerd met een Osho Zen Tarot moment, vind je hier de informatie. Meer inlichtingen kun je vragen via de mail.