Workshops op maat

Workshops op maat en presentaties


Eigentijdse Workshops op maat voor speciale gelegenheden

Workshops op maat bied ik aan omdat mensen in de 21e eeuw niet meer alleen maar uit zijn op vermaak. De meesten vinden het ook leuk om iets te leren, om nieuwe inzichten te krijgen en om eens andere dingen te doen dan de gangbare. Daarom word ik regelmatig uitgenodiWorkshops op maatgd om een ‘Osho Zen Tarot workshop op maat’ te geven op vrijgezellenfeestjes, speciale verjaardagen, bedrijfsuitjes etc.

Er wordt op een vlotte manier een korte inleiding gegeven over wat de Osho Zen Tarot te zeggen heeft. Click hier voor een impressie. Dan mogen de deelnemers een kaart selecteren of een 3-kaart legpatroon laten uitvoeren. De betekenis hiervan
wordt vervolgens in verband gebracht met hun leven op dit moment. Hierbij vindt afstemming plaats op elke afzonderlijke persoon, namelijk of er herkenning is en of men er iets aan heeft. Dit alles vindt plaats in een ongedwongen en feestelijke sfeer waarbij de deelnemers zich op hun gemak kunnen voelen.

Mogelijkheden voor ‘Workshops op maat’

Bij een workshop op maat is veel mogelijk. Zo kunnen er ook Tao Orakel & I Tjing workshops op maat verzorgd worden alsmede Aura soma workshops op maat. Verder zijn er boekpresentaties mogelijk op basis van de twee boeken ‘Vieren als Levenskunst’, met meditatie-ideeën en ‘Coachen met de Osho Zen Tarot’. In overzicht zijn dit de mogelijkheden:

Workshops op maatAan een uiteenzetting is altijd een ervaring gekoppeld voor de deelnemers, zoals u aan de voorbeelden kunt zien. Heeft u specifieke wensen of ideeën, geeft het gerust aan.

De prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid tijd die geïnvesteerd moet worden en van het aantal deelnemers. Vaststelling gebeurt in overleg.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e mail of via: 06 26750740