2 Workshops Dromen 28 april en 12 mei


2 Workshops Dromen vanuit 2 aspecten

In de ‘Workshops Dromen’ gaat het om 2 aspecten: ‘bewustwording van dromen’ en ‘je droom realiseren’. Er zijn daarom 2 droomworkshops die op twee verschillende dagen gegeven worden.

Workshop Dromen I: Bewustwording van Dromen

In Workshop l, Bewustwording van je Dromen, wordt er met de Kristal-Activator gewerkt. Deze brengt je in een diepe ontspanning, zodat je contact kunt maken met wat er innerlijk in je omgaat en word je je bewust van je dromen.
Aanvullend krijg je een behandeling met gekleurd licht via de lichtpen volgens de kleurenpunctuur. Hierbij vindt specifieke afstemming op de desbetreffende persoon plaats. Verder gebruiken we de Osho Zen Tarot kaarten voor nader inzicht.

Workshop Dromen

meer informatie? lees verder

Workshop Dromen II: Hoe realiseren we onze dromen

Workshops Dromen
Workshops Dromen

In workshop II gaan we na hoe we onze dromen in het leven kunnen realiseren. Door middel van de Osho Zen Tarot kaarten gaan we op tafel brengen hoe we het oude dat niet meer bij ons leven past, kunnen loslaten. En bij nieuwe dromen onderzoeken we welke stappen we het beste kunnen nemen om ze te verwezenlijken. Ook in Workshop II gaan we met de Kleurenpunctuur werken. Daarbij kan de toepassing van de lichtset je uitnodigen en aanmoedigen bij het realiseren van je dromen.

De data van de workshops Dromen zijn: 28 april en 12 mei. meer info en opgave via email