Cursussen Overzicht

Osho Zen Tarot


Over het ‘Handboek Osho Zen Tarot’ 

Het Handboek Osho Zen Tarot, Nederlandse versie, is al geruime tijd niet meer verkrijgbaar. Er worden geen Nederlandse Osho boeken meer uitgegeven. Omdat het handboek een gedegen verdieping is van de Osho Zen Tarot kaarten en van de levensstroming Zen, wordt het nu als ‘print on demand’ aangeboden. 

Osho Zen Tarot Handboek, rechts de vroegere versie, niet meer verkrijgbaar. Het alternatief is een print on demand, afbeelding links, de huidige versie

Deze ‘geklemde print’ met plastic omslag, 119 A4 pagina’s, kan bij mij besteld worden via email.

De kosten zijn 22,95 plus 4,- verzendkosten, als brievenbus pakje.

 

 

Home NederlandsHet Bijzondere van de Osho Zen Tarot

Er zijn zoveel tarot decks. Wat maakt het Osho Zen Tarot deck nou zo bijzonder? Deze kaarten zijn niet alleen prachtig geïllustreerd maar geven altijd een positieve handreiking om verder te komen in je leven. Je krijgt inzichten over je situatie in het ‘hier en nu’, over dingen die je weggestopt hebt of waar je geen oog voor hebt: een zogenoemde blinde vlek.

De kaarten zijn zuivere Spiegels

De Osho Zen Tarot kaarten zijn zuivere spiegels en ze hebben je altijd iets te vertellen. Mensen staan steeds weer verbaasd hoe raak de weergave is van wat er in hun leven speelt. Een enkele kaart is al zeer veelzeggend en bijna iedereen krijgt daar wel een hint van om meer uit zijn of haar leven te halen. Maar Osho Zen Tarotpatronen leggen, waardoor je verschillende kanten van een situatie belicht en daarna interpreteren, levert natuurlijk veel meer op. En dat wordt mogelijk door de cursussen en workshops die ik aanbied waarin je op diverse manieren met de Osho Zen Tarot kaarten leert te werken.

Doordat de kaarten zeer mooi van kleur zijn en de afbeeldingen eigentijds, is het heel plezierig om met ze bezig te zijn. De Osho Zen Tarot weet je te pakken. Ook degene die de kaarten legt en interpreteert, doet telkens inzichten op en geniet ervan. Met deze inspirerende  kaarten werken is een doorgaand avontuur van bewustwording.

Onderstaande film is een spontane opname van een van de Osho Zen Tarot workshops die ik jaarlijks begeleidde tijdens een van de Osho Festivals in Centrum Djoj te Rotterdam. Vooraf is niet bekend wie er aan deze workshops gaan deelnemen. Mensen komen soms ook later binnen omdat ze van een voorgaande activiteit komen.
Momenteel vinden de Osho Festivals jaarlijks plaats in Osho Meditatie Centrum Wajid te Den Haag.
Er zijn verschillende mogelijkheden om Osho Zen Tarot cursussen te volgen.
Raadpleeg voor data de Agenda.