Workshop Dreaming

Workshop Dromen


Workshop Dromen met 2 aspecten

In de ‘Workshop Dromen’ gaat het om 2 aspecten: bewustwording van dromen en ‘je droom realiseren’. De droomworkshop bestaat daarom ook uit 2 onderdelen.

Aspect 1 van de Workshop Dromen: Bewustwording van Dromen

In het eerste deel, Bewustwording van Dromen, wordt er met de Droomschijf gewerkt. Dit is een instrument van Peter Mandel uit de Kleurenpunctuur.
Door middel van de droomschijf word je je bewust van je dromen. En daarnaast kan het dromen Workshop dromengestimuleerd worden. We hebben dromen nodig
om de dingen die in ons leven gebeuren op diepgaand niveau te verwerken. Aanvullend krijg je een behandeling met gekleurd licht via de lichtpen volgens de kleurenpunctuur. Dit gebeurt in overeenstemming met op welke plek van je lichaam de droomschijf toegepast wordt. En verder zijn de behoeften belangrijk, namelijk welke kleur je nodig hebt en aangenaam vindt. Het resultaat is ontspanning, een betere balans en mogelijk ook het oplossen van klachten. Al met al treedt er een grotere (lichaams) bewustwording op die uiteindelijk tot groter welbevinden en levensgeluk leidt.

Aspect 2 van de Workshop Dromen: Hoe realiseren we onze dromen

In het tweede deel van deze workshop gaan we na hoe we onze dromen in het leven kunnen realiseren. Zonder dromen ontstaan er geen nieuwe ontwikkelingen. Ondertussen kunnen ook oude dromen die we niet waar hebben kunnen maken ons aardig in de weg zitten. Door middel van de Osho Zen Tarot kaarten gaan we op tafel brengenWorkshop Dromen hoe we het oude dat niet meer bij ons leven past kunnen laten gaan. Dan is er des te meer ruimte en energie om onze huidige dromen te realiseren. En bij deze nieuwe dromen onderzoeken we welke stappen we het beste kunnen nemen om ze te verwezenlijken. Ook kan duidelijk worden welke middelen we het beste kunnen inzetten en of het raadzaam is dat we hierbij andere mensen gaan betrekken en wie dat zijn. De Osho Zen Tarot spiegelt het onbewuste en maakt ons deze zaken duidelijk.

De kosten voor deze workshop zijn €45,- .

Kijk voor actuele cursusdata in de agenda.

Voor meer informatie kun je contact met me opnemen via e mail.