Courses Osho Zen Tarot

Cursussen Osho Zen Tarot


Verschillende opties voor praktisch werken

Cursussen Osho Zen TarotEr zijn verschillende manieren om te leren werken met de kaarten via de cursussen Osho Zen Tarot.
Er is een Basiscursus en er zijn twee Vervolgcursussen. De Cursussen Osho Zen Tarot zijn zowel live als per e mail te volgen. De live cursussen vinden plaats op verschillende locaties in Nederland onder andere in Den Haag en Groningen.
Bij de e mail cursussen geef ik vlotte en adequate cursusbegeleiding. Aan het eind van elke les worden opdrachten gepresenteerd. Deze worden door de cursist uitgewerkt en deze ontvangt binnen korte tijd feedback op het huiswerk. Eventueel worden extra aanwijzingen gegeven via de telefoon of via Skype.

Cursussen Osho Zen Tarot op verschillende locaties

Daarnaast worden er regelmatig korte workshops gegeven. Soms vinden die plaats binnen speciale evenementen als bijvoorbeeld Osho Cursussen Osho Zen TarotFestivals. Ook geef ik daar mini-consulten aan Festival deelnemers die zich hiervoor intekenen.

Een overzicht van de data van alle Cursussen Osho Zen Tarot vind je in de agenda.

Voor inlichtingen en kennismaking kun je contact met mij opnemen.

Klik op een van onderstaande cursusmogelijkheden voor meer informatie:

De diverse cursussen vinden in Den Haag en Groningen plaats. Op uitnodiging kan ik ook naar elders in het land reizen om workshops of cursussen te geven. Neem hiervoor contact met mij op.