Terugkomdagen Osho Zen Tarot Vervolg op 15 oktober, 21 oktober en 28 oktober

Terugkomdagen Osho Zen Tarot Vervolg

In Den Haag en Groningen via de ‘Terugkomdagen Osho Zen Tarot Vervolg’ opfrissen en uitbreiden

Terugkomdagen Osho Zen Tarot

 

 

 

Om met de Osho Zen Tarot bezig te blijven, is er de mogelijkheid om de Terugkomdagen Osho Zen Tarot Vervolg te volgen. Deze zijn op dit moment in Groningen en in Den Haag.
In Den Haag vindt de eerstkomende Terugkomdag plaats op zondag 15 oktober en zaterdag 21 oktober in Den Haag. En in Groningen vindt de eerstvolgende Terugkomdag 29 oktober ’17 plaats.

Thuis wordt een legpatroon uit het boek “Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot” voorbereid en dit wordt gezamenlijk besproken. De resultaten van de voorbereiding worden op het magneetbord gehecht Terugkomdagen Osho Zen Tarot Vervolgzodat iedereen er goed zicht op heeft. De commentaren en aanvullingen die we aan elkaar kunnen geven, leveren een mooie verdieping op.
Het is een levendige methode om de Osho Zen Tarot te blijven toepassen en tevens een ondersteuning bij het proces waar je zelf in zit.
Op zich is het mogelijk om voor jezelf de Osho Zen Tarot kaarten te leggen, maar het delen met anderen geeft niet alleen een verdubbeling in de ervaring maar zelfs een verveelvoudiging ervan. De input van de verschillende deelnemers en de interactie  die er plaatsvindt, geven een verrijkt inzicht in de boodschap van de Osho Zen Tarot kaarten.

Meer informatie over de Terugkomdagen Osho Zen Tarot Vervolg is te verkrijgen via e mail bij Donna.